100% Privé Rijlessen

Geen andere leerlingen wegbrengen en ophalen 

Bij Rijschool Dinges bieden we 60 of 90 minuten persoonlijke rijlessen aan, zonder onderbrekingen voor het halen en wegbrengen van andere leerlingen. Onze focus ligt helemaal op jouw oefeningen en individuele leerbehoeften. Elke rijles is volledig gericht op jouw voortgang en succes. Daar betaal je toch ook voor? 

Bij de meeste rijscholen besteed je ongeveer de helft van je tijd aan het vervoeren van andere leerlingen. Dit is hoe het meestal gaat: 

Je wordt opgehaald bij jou thuis, terwijl de vorige leerling plaatsneemt op de achterbank. Jij moet die leerling (in jouw eigen lestijd) naar huis brengen. Daarna moet je helemaal terug naar het oefengebied, voordat de les echt kan beginnen. Aan het einde van jouw les, is het alweer tijd om richting de volgende leerling te gaan.

 

Hierdoor ben je ongeveer 30 minuten van jouw lestijd bezig met ‘’taxiritjes’’ en wordt de route grotendeels bepaald door de leerling voor en na jou. Natuurlijk doe je tijdens deze ritten wel rijervaring op, maar deze tijd kan veel doelgerichter benut worden.  

 

Bij Rijschool Dinges houd je meer tijd over om de lestijd optimaal te benutten. Ook houd je meer tijd over om in het examengebied te rijden, omdat er geen tijd verloren gaat aan het ophalen en wegbrengen van andere leerlingen. Dit wordt gedaan door te werken met een vaste opstapplaats op centraal station Helmond. Zo haal je sneller je rijbewijs en bespaar je honderden euro’s. Bij wie? Bij Dinges.